Jasminu i Lanu čekaju novi izazovi

Glazbeno-dramski spektakl “Stella” u potpunosti je osvojio srca gledatelja koji s nestrpljenjem iščekuju uzbudljive zaplete, navijajući za svoje favorite koji ih iz epizode u epizodu oduševljavaju talentom.

Stella Lana-Jasmina

U četvrtoj epizodi “Stelle” žiri sve teže kontrolira međusobne tenzije, a junakinje serije, Lanu i Jasminu, morit će njihovi privatni problemi. Zbog prepucavanja s Kikom pred kandidatima, Gavran bijesan otkazuje probu. Lana se sve teže bori s potiskivanjem osjećaja vezanih uz odlazak u Gavranov stan.

Jasmina koristi slobodan dan za posjet majci. Međutim, Jasmina ni sluti kakvu dramu prolazi njezin otac. Mučen grižnjom savjesti zbog neuspjele pljačke i nemogućnosti da pomogne obitelji, Franjo vidi samo jedan izlaz iz teške situacije te odlučuje Jasmini napisati pismo, i objasniti joj svoj potez. Nera priznaje Jasmini da je Franjo pljačkaš, ali Jasmina jednostavno odbija u to vjerovati. Zabrinuta, odlučuje posjetiti svog oca i prestravi se kad u kamp kućici ugleda pištolj i pismo. Ipak, njegova odluka nije bila da si oduzme život, već da ga ponovno počne živjeti kako treba. Franjo se želi prijaviti u bolnicu i početi s odvikavanjem kako bi se riješio poroka koji mu je razorio obitelj, ali i kako bi bio bliže Jagodi.

Jasmina je presretna zbog očeve odluke, ali i rastresena zbog prepirke s Nerom, pa se teško nosi s novim izazovom na “Stelli”. Osim pjevanja, morat će usavršiti i ples. Mentor natjecateljima će biti Mario Braut, koji ostaje pomalo razočaran Jasmininim plesačkim umijećem. Za razliku od nje, Lana je napokon dobila priliku da pokaže kako su se mukotrpne plesne vježbe isplatile. Komplimenti koje je dobila smekšavaju i strogu Elu koja jedva skriva ponos, i odlučuje biti malo blaža prema kćeri.

Ljubav između Jasmine i Kristijana svakim je danom sve veća, a Kristijanov nenadani posjet u pekari barem na kratko skreće Jasiminine misli s turobne svakodnevice. Nakon Franjinog posjeta, Jagodino zdravstveno stanje se malo popravilio, ali bolno prisjećanje na stravičnu nesreću koja joj je uništila obitelj dodatno opterećuje njezino slabo srce koje prestaje kucati…

Ove nedjelje u 20.05 sati “Stella” gledateljima donosi nova uzbuđenja, neočekivane obrate i još više glazbe i plesa. Ne propustite neodoljive plesne i pjevačke točke te životne priče omiljenih junaka!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.