Montevideo: putovanju je došao kraj

Druga sezona povijesno-sportske priče o nogometnom timu Kraljevine Jugoslavije koji odlazi na prvo Svjetsko nogometno prvenstvo u Urugvaj, “Na putu za Monetevideo” 9. epizodom završava ove nedjelje u 12:30 na RTL-u.

Na putu za Montevideo

Priča o nogometašima na putu prema slavi od Beograda do Urugvaja započela je vožnjom vlakom preko Hrvatske, a završila dolaskom u Južnu Ameriku. Pa tako u posljednjoj epizodi, nakon dolaska iz Kotora, Rosa (Danina Jeftić) započinje nov život, zaposli se u banci, nađe stan i često se viđa s Rusom Kirilom (Marko Mak Pantelić). Rajko (Mima Karadžić) šalje telegram Tirketu (Miloš Biković) da je svadba odgođena. Na brodu, Mali Stanoje (Predrag Vasić) zajedno s nogometašima slavi rođendan, Moši (Petar Strugar) iznenada pozli i njegova bolest sve jako zabrine. Iduće jutro brod pristaje u urugvajsku luku…

Uz dobro poznata lica prve sezone, u ovoj sezoni gledali smo i hrvatske glumce – Bojanu Gregorić, Gorana Navojca, Filipa Šovagovića, Božidarku Frajt, a ova iznimna serija uskoro dobiva novi kino nastavak, “Montevideo, vidimo se!”, na zadovoljstvo mnogih u Srbiji i Hrvatskoj čije je simpatije stekla.

U nedjelju, 6. listopada u 12:30 sati na RTL Televiziji ne propustite finalnu epizodu “Na putu za Monetevideo” i dolazak nogometaša u Urugvaj!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.