Most: napet i uzbudljiv triler

Švedsko-danska kriminalistička serija u deset nastavaka iznimno je uzbudljivi triler koji će gledatelje držati u napetosti i neizvjesnosti do samoga kraja.

Most

Na mostu preko morskog prolaza Öresund, na samoj granici Danske i Švedske, pronađena je ubijena žena. Švedska i danska policija zajedno rješavaju slučaj. Dvoje policajaca iz tih dviju zemalja prvi put se susreću.

Pokazuje se da se ne radi o jednom, već o dva ubojstva. Ubojica je prepolovio tijela ubijenih i spojio ih u jedno tijelo. To dvostruko ubojstvo početak je dotad neviđenog vala nasilja. Švedska i danska policija u utrci su s vremenom i u borbi s nadmoćnim neprijateljem. Očajnički pokušavaju pronaći ubojicu koji prelazi sve granice zločina da bi prenio svoju poruku. Kad sve završi, životi likova više neće ostati isti…

PRVA EPIZODA: Pronađeno je tijelo ubijene žene na mostu preko morskog prolaza Öresunda – točno na granici Švedske i Danske. Saga Norén iz krim-policije Malmöa i Martin Rohde iz kopenhaške policije rješavaju slučaj. Pokazuje se da se ne radi o jednom ubojstvu, već o dva. Tijela ubijenih brutalno su prerezana u struku i spojena zajedno – spojen je trup poznate švedske političarke i donji dio tijela danske prostitutke.

Ne propustite pogledati izvrsnu seriju “MOST” od ponedjeljka, 21. listopada u 21:40 sati na HRT 2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.