Klub smijeha na RTL-u 2

07.10.2013

TV emisije


Od 11. listopada svakog petka u pet epizoda od 23:15 sati gledatelje RTL-a 2 zabavljat će i nasmijavati poznati stand up komičari.

Klub smijeha

Vlatko Štampar, Marina Orsag, Tihomir Paravina, Goran Vugrinec, Goran Furjan i Tin Sedlar te slovenski stand up komičari Andrej Težak, Janez Trontelj, Nina Orlić i Bojan Frankov jednom će tjedno zabavljati gledatelje svojim stand up nastupima.

Ljubav, besparica, seks, roditelji, bake, djedovi, gužve u tramvajima, sudari trajekta, politika i mnoge druge teme iz svakodnevnog života i situacije u kojima se svatko od nas može naći stand up komičari opisat će na svoj način i pritom nasmijati do suza gledatelje.

Svi oni dugi niz godina marljivo nastupaju i zabavljaju publiku, a njihovi nastupi uvijek se održavaju u prepunim dvoranama i klubovima. Hrvatska ekipa sastoji se od šest članova, a svi se jednako vesele što će ući u domove gledatelja preko malih ekrana te, kako kažu, nasmijati ljude kako bi u krevet išli s osmijehom na licu, bez obzira kakav im je prethodno bio dan. Stoga ne propustite “Klub smijeha” petkom od 11. listopada u večernjem terminu RTL-a 2!

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s