Amar Selimović je tajni ljubavnik Ksenije Pajić!

11.10.2013

TV najave, TV novosti


Glumačka postava telenovele “Tajne” povećala se za još jednog člana. Jedan od najperspektivnijih mladih bosanskih glumaca, Amar Selimović, od ovog tjedna postaje ljubavnik glavnoj spletkarošici u seriji!

Tajne Brigita Robert

Ovog se tjedna u dramskoj seriji RTL Televizije otkrila još jedna tajna. Iznenađenje je priredila upravo zla Brigita Franić, koju tumači Ksenija Pajić, otkrivši gledateljima da ima mladog i vrlo atraktivnog – ljubavnika! Robert je dosad bio skriven od očiju javnosti, no s obzirom da Brigita više ne može sama spletkariti Vilin Dolom, u pomoć je pozvala mladića s mračnom prošlosti. Zbog teškog djetinjstva provedenog bez oca i majke i neprilagođenosti društvu, Robert ima potrebu sam sebi dokazivati da je drugačiji i bolji čovjek od ostalih, da je rođen s razlogom. Zbog toga s vremenom postaje profesionalni zavodnik, a starije i vrlo imućne žene njegova su meta jer kroz takve veze pronalazi put svog ostvarenja. Brigitin i Robertov prvi zajednički zadatak je uvjeriti Jelenu da joj je pokojni otac Josip živ. Međutim, kako će vrijeme odmicati, gledatelji će imati priliku doznati više o Brigitinom tajanstvenom ljubavniku, njegovoj prošlosti, pa čak i povezanosti s glavnim ženskim likom, Marinom!

Uloga Brigitinog naočitog ljubavnika Roberta Tomića pripala je Amaru Selimoviću, mladom i vrlo uspješnom kazališnom i filmskom glumcu iz Tuzle, koji je u svojoj kratkoj glumačkoj karijeri nastupao u desetak kazališnih predstava i tri filma. I prije nego li je diplomirao na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, 31-godišnji Amar sudjelovao je u hvaljenim predstavama Narodnog pozorišta, East West Centra i Sarajevskog ratnog teatra u Sarajevu, dok je ulogom u „Tajnama“ prvi put zakoračio u svijet televizije. Uloga Hamleta u istoimenoj predstavi Williama Shakespearea je zasigurno Amarova najzapaženija uloga, za koju je, osim brojnih pohvala kolega i kritičara koji su ga prozvali „najmlađim, ali i ponajboljim bosanskim Hamletom“, osvojio i nagradu „Rejhan Demirdžić“ za najboljeg mladog glumca na Međunarodnom kazališnom festivalu MESS 2005. u Sarajevu. Amar trenutno živi na relaciji Sarajevo-Zagreb jer, uz „Tajne“, ne želi zapostaviti rad u sarajevskom kazalištu „Kamerni Teatar 55“ u kojem, kao član ansambla, ove jeseni glumi u čak četiri predstave: „Radnja na uglu“, „Šta smo učinili“, „U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce“ i „Terorizam“.

Kako se Amar snašao u ulozi Brigitinog ljubavnika, ne propustite doznati već sljedeći tjedan, u novim nastavcima dramske serije „Tajne“, u udarnom terminu od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati na RTL Televiziji!

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s