Jelena Jovanova zaštitno je lice parfema “Actress”

Makedonija je dobila prvi personalizirani parfem, čije je zaštitno lice prelijepa glumica Jelena Jovanova koju je hrvatska javnost upoznala gledajući dramsku seriju “Tajne” koja se prikazuje na RTL Televiziji.

Jelena Jovanova

Zavodljiva mirisna poslastica naziva “Actress” nedavno je predstavljena na terasi Narodnog pozorištu u Skopju. U stvaranju parfema sudjelovale su dizajnerica Tanja Kokov, koju modni kritičari s pravom nazivaju makedonskom Elie Saab, Marija Aslimarska – makedonska stručnjakinja za parfeme koja opravdano nosi titulu “najveći nos”, te mlada i uspješna glumica Jelena Jovanova. Odabir mirisnih nota koje sačinjavaju parfem delikatan je proces vođen, kako mirisnim osjetilima, tako i osobnim senzibilitetom.

“Actress” predstavlja romantičnu ljubavnu priču oživljenu u liku Jelene Jovanove. Osnovni miris je ruža, čija je posebnost balans između slatkoće i svježine koji se isprepliće s cimetom i sandalovim uljem dajući parfemu misterioznu notu. Sastojci su pomno odabrani u najpoznatijem francuskom istraživačkom centru “Parfume word cosmetics”, gdje se rade i parfemi svjetskih modnih kuća Chanel i Dior, dok je dizajn bočice prepušten Talijanima.Parfem karakterizira realnu ženu, koja je lijepa, moćna, ženstvena, šarmantna, ambiciozna, tajanstvena, neodoljiva i puna samopouzdanja.

– “Parfem je poput modnog dodatka, element kojim se može naglasiti opći dojam vanjske elegancije” — izjavila je Jelena Jovanova, koju možete gledati u dramskoj seriji “Tajne” na RTL Televiziji od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.