Teresa na Doma TV

Svi uvijek želimo više nego što imamo, ali do kuda smo spremni ići da postignemo ono što želimo? Prisjetite se sjajne telenovele ‘Teresa’ od 21. listopada radnim danom na Doma TV.

Teresa i Mariano

Ovogodišnja dobitnica nagrade TVyNovelas predstavlja netipičnu junakinju koja će zaintrigirati hrvatske gledatelje. Od producenta serije ‘Rubi’ na male ekrane stiže prelijepa ‘Teresa’ – od 7. rujna na Novoj TV.

Teresa (Angelique Boyer) je netipična junakinja. Djevojka kojom upravljaju pohlepa i ambicija, i ona koja će radije lagati i varati nego raditi pošten posao. Cijeli svoj život podredit će samo jednom cilju, a to je uspjeh na društvenoj ljestvici. Njezini roditelji žrtvovali su sve da svojoj kćerki osiguraju pristojan život, no Teresa je oduvijek željela mnogo više. Teresin dečko Mariano (Aarón Díaz) je bezuvjetno zaljubljen u nju, no Teresa prezire njegov niži status te unatoč ljubavi odlučna je u namjeri da pronađe bogatijeg muškarca koji će joj pružiti moć i novac. Teresa odličnu priliku vidi u naočitom Paulu (Alejandro Nones), najbogatijem i najzgodnijem momku na koledžu. No kad Paulo shvati Teresine namjere odlučno raskine svaku vezu s njom. Treća žrtva je Teresin profesor Arturo de la Barrera (Sebastián Rulli), koji se beskrajno zaljubi u nju. Sklona manipulaciji, Teresa uspije natjerati profesora da je oženi, no ubrzo upoznaje još bogatijeg muškarca, zaručnika svoje šogorice, Fernanda (Daniel Arenas). Unatoč velikoj ambiciji i gladi za moći Teresi se pomrse računi kad shvati kako se njezina prva ljubav, Mariano, zaljubio u skromnu i prelijepu Auroru (Ana Brenda Contreras).

Teresa, bezdušna ljepotica, tako će malo po malo slamati srca i uništavati živote ljudi oko sebe, koji je vole, bez grižnje savjesti. No, ne misli na to da će jednom doći trenutak kad će joj život naplatiti za sve što je učinila…

2 misli o “Teresa na Doma TV”

  1. Gledala sam seriju par puta i moram reci da je cista kopija serije Rubi, cak su nasli i glumicu koja joj dosta slici, ali bezuspjesno jer je prva ( i prava ) serija Rubi mnogo bolja (;

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.