Živi mrtvaci – četvrta sezona

“Živi mrtvaci”, najgledanija serija u povijesti američke kabelske televizije, vraća se na FOX 14. listopada u 22:50 sati.

Živi mrtvaci

U ovom postapokaliptičnom svijetu Rick Grimes (Andrew Lincoln) i njegova skupina preživjelih nastavljaju borbu protiv prijetnje koju predstavljaju zombiji, kao i opasnosti koje dolaze od ljudi. Sezona od 16 epizoda emitirat će se u dva dijela, prvih osam epizoda od 14. listopada, a zatim posljednjih osam od veljače 2014.

U nestrpljivo iščekivanoj novoj sezoni nalazimo Ricka i skupinu kako su se uspješno snašli u sigurnosti zatvora. Nažalost, u ovom je okrutnom svijetu sreća kratkog vijeka i zombiji i vanjske prijetnje ne mogu se mjeriti s opasnostima iznutra. Dom i novi način života skupine bit će stavljeni na velike kušnje, a opasnosti nikada nisu bile veće. U četvrtoj sezoni pojavljuje se nekoliko novih likova, uključujući Boba Stookieja (Lawrence Gilliard Jr., „Žica“).

U „Živim mrtvacima“, seriji nastaloj po stripu Roberta Kirkmana koji je objavio Image Comics, glume Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Scott Wilson, Melissa McBride, David Morrissey, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman i Sonequa Martin-Green. Izvršni producenti su Scott M. Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Tom Luse and Greg Nicotero.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.