Stella: ove nedjelje ne propustite “Čaroliju”

Ove nedjelje na Novoj TV neočekivani događaji u životu junaka “Stelle” donijet će uzbudljive nove zaplete koji će zauvijek promijeniti njihove živote, a kao i do sada plesa i pjesme neće nedostajati.

Stella Jasmina Kristijan

Za razliku od Ele i Lane čiji odnos postaje sve napetiji, Kikin i Orsatov odnos napokon je krenuo u smjeru koji on želi. Taman kad je počeo rušiti zid koji je Kika podignula oko sebe, dolazak nove glazbene gošće u “Stellu” pomrsit će mu planove. Atraktivna glumica Barbara Ban (Tamara Garbajs) očito nema samo plemenitu namjeru da pomogne mladim nadama, a njezin teatralan nastup izbacuje Kiku iz takta. Kika sve teže podnosi Gavranovu prisutnost i odlučuje mu sasuti u lice sve što ga ide. U njihovu svađu umiješa se Orsat, a kad incident završava fizičkim obračunom i dolaskom policije, nastavak natjecanja dolazi u pitanje…

U šestoj epizodi “Stelle” Franjo i Jasmina su iznenađeni Amarovom posjetom, a još više kad im otkrije pravi razlog dolaska. Isprva skeptičan, Franjo popušta pred Amarovim nagovaranjem i pušta Jasminu s njim u nepoznato. Uvjeren kako zna pravi put na kojem će Jasmina pronaći svoju unutarnju snagu, vodi je na mjesto na kojem će njezin talent napokon zasjati u punom sjaju.

Nera otkriva Jasmini da ponovno imaju manjak u blagajni, i svoju sumnju na Franjinu umiješanost, što dodatno pogađa ionako nesretnu Jasminu. Čini se kako joj je Jasmini jedina svijetla točka u životu Kristijan, koji joj pjesmom izjavljuje iskrenu ljubav.

Da je ljubav oduvijek bila najjača inspiracija za glazbu potvrdit će nova epizoda glazbeno–dramskog spektakla “Stella” koja svojim gledateljima donosi “Čaroliju”, prekrasnu skladbu koju je, nadahnut Jasminom i ljubavlju prema njoj, napisao Kristijan.

Ne propustite nova uzbuđenja, neočekivane obrate te još više glazbe i plesa u “Stelli”, ove nedjelje u 20.05 sati!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.