Najiščekivanija telenovela godine na Doma TV-u

Telenovela godine “Oluja u srcu” (La Tempestad), koja će se uskoro početi prikazivati na programu Doma TV-a, ljubavna je priča između prelijepe Marine i hrabrog kapetana Damiána.

Oluja u srcu

Mjesto radnje serije “Oluja u srcu” malo je ribarsko mjesto u koje se Marina preselila sa svojom majkom te u lokalnoj tvornici upoznaje ribara Damiána. Dvoje se mladih tog trenutka zaljube, ali drugi će učiniti sve da njihova ljubav nestane kao u oluji.

“Oluja u srcu” najpoznatije produkcijske kuće telenovela, Televise, okupila je zvjezdanu glumačku postavu ovog televizijskog žanra na čelu sa zavodnikom Williamom Levyjem, a okupljeni su i glumački veterani poput Daniele Romo i Cesara Evore. Burna ljubavna priča na obali mora definitivno nosi epitet najiščekivanije telenovele ove godine, a kemije među glavnim glumcima neće nedostajati, u što će se uskoro uvjeriti svi gledatelji Doma TV-a.

Već prije samog prikazivanja nova hit serija iz Televisine radionice podigla je prašinu i uzburkala javnost jer se čini da su glavni glumci serije, latino zavodnik Levy i prelijepa Ximena Navarrete, osim na malim ekranima, ljubavnu priču doživjeli i u stvarnom životu. Glasine govore kako je sam Levy, još prilikom odabira glavne glumice, izrazio želju da njegova glumačka partnerica u seriji bude upravo Ximena, vlasnica titule Miss Universe 2010. Iako se nagađalo kako će mu u ovoj seriji po treći put partnerica biti Maite Perroni, s kojom je igrao u telenovelama “Oprezno s anđelom” i “Pobjeda ljubavi”, ponovno okupljanje ovog najpoznatijeg TV para iz svijeta telenovela nije se dogodilo te je za glumicu u “Oluji u srcu” odabrana upravo Ximena.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.