Djevojke na zadatku – treća sezona

Kriminalci, oprez! Jedan od najpametnijih i najzgodnijih dvojaca koji se bore protiv kriminala ponovno je u akciji. “Djevojke na zadatku” Rizzoli i Isles vraćaju se u eksplozivnoj trećoj sezoni samo na Doma TV.

Djevojke na zadatku

Opaka bostonska detektivka Jane Rizzoli (Angie Harmon) i besprijekorno odjevena patologinja dr. Maura Isles (Sasha Alexander) vraćaju se na male ekrane u novoj, trećoj sezoni popularne serije “Djevojke na zadatku”! Premda je riječ o suštim suprotnostima, njih dvije dijele potpuno drugačiji pristup i ljubav prema poslu zahvaljujući kojem su sredile neke od najzloglasnijih bostonskih kriminalaca.

Na kraju druge sezone serije “Djevojke na zadatku” Jane je upucala Maurina otuđena oca, poznatoga kriminalca Paddyja Doylea (John Doman) dok je pokušavao obraniti Mauru od napadača. To je postao kamen smutnje između prijateljica i suradnica što se osjeti na početku nove sezone serije. Jane i Maura nalaze se u neugodnoj situaciji i njihovo bi neslaganje moglo dovesti do pucanja prijateljstva.

No, kao prave profesionalke Jane i Maura potrudit će se zanemariti svoje nesuglasice jer imaju posla s nizom kompleksnih zločina. Između ostalog, susreću se i sa slučajem ubojstva studentice, lovom na ubojicu koji je sustav javnoga prijevoza pretvorio u mjesto zločina i brutalnim ubojstvom dvojice beskućnika. Na privatnom polju, Janeina majka Angela voli se petljati u tuđe poslove i pokušava spajati ljude, a Maurin se život komplicira kad sazna istinu o biološkoj majci.

Ne propustite nove dogodovštine prijateljica i suradnica Rizzoli i Isles koje će svakom kriminalcu stati na kraj, počevši od ove subote u 22 sata na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.