Oluja u srcu (La Tempestad)

“Kubanski Brad Pitt” William Levy za ljubav je spreman prebroditi i najveću oluju. Burna ljubavna priča na obali mora definitivno nosi epitet najiščekivanije ovogodišnje telenovele.

Oluja u srcu

“Oluja u srcu” ljubavna je priča između prelijepe Marine (Ximena Navarrete) i hrabrog kapetana Damiána (William Levy). Mjesto radnje je malo ribarsko mjesto u koje se Marina preselila sa svojom majkom. Ondje u lokalnoj tvornici upoznaje ribara Damiána. Ubrzo se dvoje mladih zaljubi, ali drugi će učiniti sve da njihova ljubav nestane kao u oluji.

Marina Reverte radi kao upraviteljica hotela, ali dobije otkaz nakon što uglednog poduzetnika, Ernesta Contrerasa (Manuel Ojeda), prijavi za seksualno zlostavljanje zaposlenice hotela. On se zaklinje da će joj se osvetiti. Uz sve to, Marina primi žalosnu vijest da njezina majka, Beatriz Reverte (María Sorté), boluje od opasne bolesti, zbog čeka mora neprestano mirovati, a liječnici joj preporučuju čak i promjenu mjesta stanovanja.

Istodobno, u mjestu Nuestra Señora del Mar, Damián Fabré, zgodni mladić i kapetan ribarskog broda imena Oluja, opskrbljuje ribom tvornicu ribljih konzervi Neptun. Esthercita (Laura Carmine), kći gradonačelnika spomenutog mjesta, opsjednuta je Damiánom. On isprva ne reagira na njezino očijukanje, ali naposljetku popusti i zavede je.

Oluja u srcu La Tempestad

Mercedes Artigas (Daniela Romo), uglađena i tajanstvena žena, nudi Marini posao poslovne i financijske upraviteljice tvrtke Neptun. Budući da je ostala bez posla i njezina majka mora živjeti u mirnome mjestu, ona tu ponudu i prihvaća. Tako Marina stiže u mjesto Nuestra Señora del Mar, gdje upoznaje Damiána. Mercedes je zapravo Marinina biološka majka. Kao djevojka je ostala trudna i našla se u nemilosti Ernesta Contrerasa, koji joj je oteo njezinu drugu kćer blizanku, Magdalenu (Ximena Navarrete). Mercedes je stvorila bogatstvo, a time i stekla poštovanje okoline te dovoljnu moć da se suprotstavi svojim neprijateljima. Posvetila je život pronalasku svojih kćeri, zbog čega se morala povezati s ljudima iz podzemlja i trgovcima robljem. Postala je Dama noći i tako uspjela spasiti mnogo mladih djevojaka.

Pri njihovu prvome susretu u tvrtki Neptun Marina se prema Damiánu odnosi svisoka, tretirajući ga kao običnog zaposlenika. S druge strane, Damián Marinu ignorira i razmeće se svojim autoritetom pred očima svoje posade. Marina, bijesna zbog poniženja, odluči razvrgnuti ugovor s njime. Olinto (Luis Manuel Ávila), nadzornik tvornice, objasni joj da se ugovor s kapetanom Fabréom ne može razvrgnuti. Marina u selu naleti na Hernána Saldañu (Iván Sánchez), staroga školskog kolegu, koji je sada moćni poduzetnik. Hernán radi s mafijom koja se bavi otmicom i trgovinom ljudima, osobito ženama, koje tjera na prostituciju. Mjesni načelnik, Fulgencio (César Évora), njegov je saveznik. Hernán mu naredi da uništi tvornicu i Damiánov brod kako bi uklonili zapreke sa svog puta. Marina ne zna da Hernán stoji iza napada na tvornicu, koji uzrokuje veliku štetu. Sada će Marina i Damián biti prisiljeni potpisati primirje i ujediniti snage, ali ubrzo i priznati da su se zaljubili.

Ne propustite prvu epizodu najiščekivanije telenovele godine “Oluja u srcu” u ponedjeljak, 28. listopada u 18.20 sati na Doma TV-u!

Jedna misao o “Oluja u srcu (La Tempestad)”

  1. Gledala sam preko interneta paralelno sa Meksikom i moram reći da je mene ova telenovela oduševila,a posebno Ximena Navarrete u dvostrukoj ulozi (bio joj je glumački debi,glumila je glavnu ulogu i još je k tome imala prilično zahtjevnu,dvostruku ulogu, jer je glumila sestre blizanke Marinu i Magdalenu i oba dvije uloge je fenomenalno odglumila),a također su mi se jako svidjeli i William Levy (Damián),Daniela Romo (Mercedes) i također mi oduševio i Mauricio Henao (Valentín) iako se prilično kratko pojavljivao (samo nekoliko epizoda),a zaslužio je puno veću minutažu i puno više scena od nekih likova koji su bili dio stalne glumačke ekipe,a bili su jako dosadni i naporni

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.