Nabrijani – četvrta sezona

Smiješne, bezobzirne, kontroverzne i teške, priče u četvrtoj sezoni serije “Nabrijani” (“Skins”) pokušavaju pružiti uvid u to što danas znači biti mlad.

Nabrijani

Naša se družina vraća nakon ljetnih praznika u naoko sigurno okrilje – vlastiti hedonizam. Nema posljedica, sutra ne postoji i svi će živjeti vječno. Thomas doživljava nešto što će mu promijeniti život, što ga navodi na propitivanje svega – svoje vjere, obitelji, pa čak i izbora prijatelja. Posljedice će biti dalekosežnije i utjecat će na sve koji ga okružuju.

Effy se vraća – ne više kao glavna cura u školi, a i dalje se bori sa svojim obiteljskim problemima. Njezina prijateljica Pandora vraća nam se otkvačenija i simpatičnija no ikad. Blizanke Katie i Emily vidno su drukčije – nakon što se izvukla iz sjene svoje sestre, Katie je zaljubljena do daske, no dok spoznaje kakav je život zapravo, svjedoči obiteljskoj krizi. Naomi, čini se, u ovoj sezoni skriva još više toga, dok JJ napokon shvaća što je to ljubav. U međuvremenu, Cook pokušava istodobno istjerati svoje demone i ne otkriti slabosti. Freddie spoznaje kako ljubav čovjeka može dovesti do ruba pameti.

Nove epizode “Nabrijanih” moći ćemo gledati od 5. studenoga u 23:35 na Trećem programu HRT-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.