Provokativniji i problematičniji David Duchovny

Obožavatelji osebujnog životnog stila Hanka Moodyja došli su na svoje, jer od 29. listopada na ekrane HRT-a stiže nova, peta sezona “Kalifornikacije”.

Kalifornikacija

Ova duhovita i provokativna serija i u novim nastavcima slijedi formulu koja iz sezone u sezonu privlači sve više fanova, a to je mnogo otkvačenog humora te još više seksualnih zavrzlama i skandala. Naravno, ovo posljednje nužna je posljedica svakodnevice pisca Hanka Moodya kojeg uvjerljivo tumači Zlatnim globusom nagrađeni David Duchovny.

Nova sezona počinje tako što se Moody poslije boravka u New Yorku vraća u Los Angeles i upliće u posao s prebogatim reperskim mogulom “Samom” Apocalypsom. Glazbena ikona ekstremnog životnog stila unajmljuje Hanka da napiše scenarij za njegov novi žudno očekivani film “Policajac iz Santa Monice”. No, to će ispasti težak zadatak, jer Hank je bivši sveučilišni profesor, a o životu na ulici, reperima i bandama – ne zna baš ništa. Pritom su njegovi kreativni napori začinjeni stalnim koketiranjem s različitim vrstama poroka i lijepim ženama što neizbježno vodi do novih nevolja.

Na obiteljskom frontu, Hankova bivša djevojka/žena Karen napokon živi bajku i sretno je udana, što veoma živcira Hanka. A kći Becca našla je ljubav s dečkom Tylerom koji jezivo podsjeća, po dobrim i lošim osobinama, na mlađeg i još goreg Hanka Moodyja.

Prvu epizodu pete sezone “Kalifornikacije” gledajte 29. listopada na Drugom programu HRT-a u 23 sata i 30 minuta.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.