Roditelji i djeca – treća sezona

Izvrsna američka serija “Roditelji i djeca”, nadahnuta filmskim hitom “Parenthood”, nastavlja se trećom sezonom u kojoj i dalje pratimo veliku, živopisnu i nesavršenu obitelj Braverman.

Roditelji i djeca

Podsjetimo, na kraju druge sezone Haddie je započela zabranjenu ljubav sa starijim dečkom, dok je njezina sestrična Amber doživjela tešku prometnu nesreću. Jasmina i Crosby žestoko su se posvađali, Joel i Julia poželjeli su usvojiti još jedno dijete, a Adam je u smeću pronašao pozitivan test na trudnoću.

U prvoj epizodi nove sezone, Sarah slavi okrugli rođendan i emocionalnu potporu nalazi u profesoru Marku Cyru, a Amber se osamostaljuje. Nezaposleni Adam brine se kako će se skrbiti za trudnu ženu i obitelj te razmišlja o tome da pokrene posao s Crosbyjem. Juliju frustrira postupak posvajanja i smišlja bizarni scenarij, a Haddien dečko Alex otkriva joj tajni podatak.

Iako sva braća i sestre i njihove obitelji imaju svoje probleme, ponovno okupljanje potaknulo ih je da jedni drugima pomognu da se srede i usredotoče na svakodnevne izazove s kojima se obitelji suočavaju dok podižu djecu i pokušavaju započeti život ispočetka.

Treću sezonu serije “Roditelji i djeca” pratimo od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati na Drugom programu HRT-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.