Ivan Šarić: “Ukrast ću od RTL-a da bih dao drugima!”

Neobičan ulični kviz “Tko će ga znati”, koji je osvojio gledatelje već svojim prvim epizodama, vraća se na male ekrane od 4. studenoga. No, ovog puta, Marijani se pridružuje i Ivan Šarić.

Ivan Šarić

Ivan Šarić i Marijana Batinić prebacivat će jedno drugome voditeljsku palicu po hrvatskim gradovima. Ivanove prve destinacije na kojima ovih dana snima svoje prve epizode kviza su Varaždin, Bjelovar, Čakovec i Koprivnica. Komičar Ivan Šarić i do sada je dokazao da mu uloga zabavljača i voditelja odlično stoji, pa će i građane Lijepe naše zasigurno razveseliti i dobro nasmijati svojim, već istančanim humorom.

– “Na snimanju u Varaždinu bilo je genijalno i zaista mi je jako drago da sam dio ovog kviza, jer je ekipa s kojom radim luda i otkačena. U Varaždinu je super prošlo snimanje, grad je prekrasan, a ljudi jako ljubazni i pristupačni. Podijelili smo jako puno novca! Ja svima želim pomoći, i želim da ovaj kviz što više da novca ljudima pa ću možda koji put i ukrasti RTL-u da bi nekom drugom dao!” — na svoj način opisao je Šarić svoj prvi radni dan kao voditelj kviza.

Ivan će, baš kao i Marijana, imati zadatak na ulicama gradova pronaći natjecatelje kviza. No oni ne smiju odgovoriti na postavljeno pitanje, već pronaći osobu koja će odgovoriti umjesto njih. Situacija se dodatno zapliće jer ponekad osoba koju je natjecatelj pronašao mora dati pogrešan odgovor, kako bi natjecatelj mogao nastaviti sudjelovanje na novoj razini kviza.

Nove epizode od 4. studenoga u 16:45 sati od ponedjeljka do petka na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.