Hazal Kaya – televizijska senzacija Bliskog istoka

Nakon prikazivanja serije “Djevojka imena Feriha”, koja je u arapskim zemljama bila iznimno popularna, Hazal Kaya postala je prava TV zvijezda!

Način života koji prikazuju turske dramske serije uvelike se razlikuje od kulture Bliskog istoka, što ih nije spriječilo da zavladaju ovim dijelom svijeta i postanu apsolutni hit. Lijepa Hazal Kaya je presretna što je na Bliskom istoku mnogi smatraju najpopularnijom glumicom. Jedva čeka priliku da posjeti Dubai i arapske zemlje, a u nedavnom intervjuu za arapski list Al-Hayat nije krila ni želju za suradnjom s producentima s tog područja.

Uloga Ferihe Hazal je osigurala status najpopularnije glumice na Bliskom istoku.

Turski dnevni list Milliyet prenio je vijest o glumičinoj novoj tituli koja nikoga nije iznenadila. I njezine prethodnice, koje su zavladale srcima arapskih gledatelja, također su junakinje turskih serija. Tako je Hazal s trona popularnosti skinula Beren Saat, junakinju “Izgubljene časti”. Prije Saat, titulu najpopularnije nosila je zvijezda serije Asi, Tuba Buyukustun, stoga ni ne čudi što je sada i Feriha očarala svoje istočne susjede.

Tursku hit-seriju “Djevojka imena Feriha” gledajte u posljednjim epizodama na Novoj TV, od ponedjeljka do petka u 20.00 sati!

Jedna misao o “Hazal Kaya – televizijska senzacija Bliskog istoka”

  1. Dobra večer! Samo da pitam kaj se događa sa serijom Feriha, zakaj je na programu dupla epizoda serije Zora dubrovačka? LP

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.