Stella: emotivni trenuci u novoj epizodi

U glazbenom spektaklu “Stella” napetost je sve veća, a tko će na kraju biti pobjednik postaje sve neizvjesnije i to zbog privatnih problema omiljenih nam sudionika showa!

Stella Jasmina i Kristijan

Osma nas epizoda uz poznate melodije i privlačne nastupe uvodi u svijet snažnih emocija koje iz različitih razloga pokreću protagoniste. Lanini dosadašnji postupci i njihovi rezultati dovode je do ozbiljnog preispitivanja i shvaćanja kako se njene vizije ne poklapaju s onima koji je okružuju. Kristijanovo suočavanje s dugo zatomljavanom tajnom iz njega oslobađa loše uspomene te nagle i nepromišljene reakcije zbog kojih će morati donijeti najtežu odluku.

Matijina prijateljska gesta dirne Jasminu, koja postaje sve sigurnija u sebe, a time i njezin nastup na ’Stelli’ sve bolji. Za razliku od Lane koja se sve teže nosi s frustracijama te se po prvi puta u životu odlučuje otvoreno suprotstaviti Eli. Nezadovoljna razvojem događaja, Ela postaje sve nesigurnija u konačan ishod natjecanja, ali i svoj odnos s kćeri. Dok njezine frustracije sve više isplivavaju na površinu, Lana u kafiću nailazi na neočekivanu naklonost i podršku kod osobe koju do tad nije uopće doživljavala. Kristijan je čvrsto odlučio zauvijek napustiti grad, i odlazi to podijeliti s Jasminom. Iako je očekivao da ona to neće najbolje prihvatiti, njezina ga reakcija ostavlja bez teksta…

Nemojte ni ove nedjelje u 20.00 sati na Novoj TV propustiti “Stellu” u kojoj vas, uz pregršt zabave uz pjesme i plesne nastupe naših kandidata, očekuju i još neizvjesniji zapleti tijekom natjecanja koje se zahuktava!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.