Bijela ljepotica – kako opstati u muškom svijetu?

Prostrani ograđeni pašnjaci, velike stajske zgrade, kao i impresivni pastusi, kobile i ždrebad krase saveznu ergelu lipicanaca Piber u Štajerskoj.

Bijela ljepotica

Evu Herzig gledamo u glavnoj ulozi kao uspješnu poslovnu savjetnicu Katharinu Lenz koja se uskoro treba udati za svog muškarca iz snova. No onda se sve promijeni. Nakon smrtnog slučaja u obitelji Katharina preko noći postaje voditeljica ergele Piber i time gazdarica stotine lipicanaca. Milijunski posao s desecima suradnika u rukama žene – prvi put u tradicijom bogatoj i slavnoj povijesti ergele. To nije jednostavna baština za Katharinu koja kao jedina žena u starosjedilački muškom svijetu mora shvatiti da se nitko ne može boriti za nešto, a da pritom ne stekne neprijatelje.

PRVA EPIZODA: Poslovna savjetnica dr. Katharina Lenz netom prije vjenčanja sa svojim poslovnim partnerom Frankom prihvati se sanacije ergele Piber – domovine lipicanaca. No Katharinin brat Karl zbog pogrešne Frankove informacije skrivi automobilsku nesreću u kojoj smrtno strada Katharinin otac. Ono što je počelo kao običan posao postane vrlo privatna stvar te Katharinu stavi pred tešku odluku.

Novu njemačku seriju “Bijela ljepotica” u 13 epizoda možete pratiti od 3. studenoga nedjeljom u 15:35 na HRT 1.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.