Novi kviz “Potjera” s Tarikom Filipovićem

U nedjelju, 3. studenoga u 20:15 na HRT 1 stiže nam “Potjera” – hrvatska inačica popularnog kviza “The Chase”. U voditeljskoj ulozi novog HRT-ova kviza naći će se Tarik Filipović.

Potjera Tarik

U “Potjeri” četiri natjecatelja odgovaraju na pitanja općeg znanja i istovremeno grade taktiku koja će ih dovesti do finalnog kruga. Međutim, na putu im stoji Lovac. Taj će (ne)uobičajeni protivnik u uzbudljivoj igri znanja i brzine pokušati natjecatelje, jednog po jednog, izbaciti iz igre i onemogućiti ih da osvoje desetke tisuća kuna. Potjera nije samo kviz, Potjera je ujedno i utrka u kojoj natjecatelji moraju pobjeći Lovcu.

– “U jednom segmentu ‘Potjera’ pomalo podsjeća na kviz ‘Najslabija karika’. Za razliku od kvizova koji su dosad emitirani na HRT-u, ‘Potjera’ je vrlo brzog tempa i vrlo dinamična, a na neki način odgovori su limitirani vremenom. To u prijašnjim kvizovima nije bio slučaj, a ta razlika će svakako pridonijeti atraktivnosti” — rekao je voditelj projekta Mario Sedmak.

U voditeljskoj ulozi novog HRT-ova projekta našao se Tarik Filipović kojem će to biti već četvrti kviz kojeg će voditi.

– “Svaki angažman prihvaćam kao novi izazov, a tako će biti i ovoga puta. Pripreme su bile zahtjevne, no ekipa s kojom radim je fantastična” — bio je kratak Tarik i dodao da ćemo sve vidjeti u nedjelju.

– “Za sada je planirano da ‘Potjera’ ide dvaput tjedno i to utorkom i nedjeljom. Vjerujem da će je gledatelji dobro prihvatiti jer je poznato da naša publika jako voli kvizove” — najavio je voditelj projekta Mario Sedmak.

Je li četvero izabranih dovoljno da pobijedi i pobjegne Lovcu ma koliko oštrouman on bio – doznajte u “Potjeri” ove nedjelje na Prvom u 20:45!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.