Oliver Dragojević na provjeri znanja u showu “Volim Hrvatsku”

U sedmom izdanju game showa “Volim Hrvatsku” ove nedjelje provjerite kako će “stari vuk” estrade i dvije mlade dame proći u srazu s jakim glazbeno-glumačkim snagama na drugoj strani.

Volim Hrvatsku

Uz legendarnog Olivera Dragojevića, za Goranov tim bore se glumica Petra Težak i televizijska voditeljica Sandra Bosnar, a Reneovu ekipu čine glumica Petra Kurtela, pjevač Ronald Braus i glazbenik Hrvoje Rupčić.

Uobičajeno, timovi će morati pokazati znanje na različitim područjima. U kojoj ekipi ima nogometnih znalaca, doznat ćete nakon pitanja o vrataru s najviše nastupa u dresu zagrebačkog Dinama, a ljubitelji jedrenja znat će u kojoj klasi briljira Šime Fantela.

Provjeravat će se i “informatičko” znanje igrača – na primjer, koliko prosječan korisnik interneta u Hrvatskoj provede tjedno sati na internetu i tko pjeva pjesmu “Program tvog kompjutora”.

Izazovima tu nije kraj. Doznat ćete i što je “patalerec”, u kojem je gradu heroju rođen poznati hrvatski književnik Pavao Pavličić te na koji vremenski period biramo zatupnike u Saboru.

“Svima nam je najvažnije ne osramotiti se pred svijetom! A meni je važno opravdati očekivanja moje ekipe u glazbenim pitanjima. Naime, naslovi pjesama mi nisu najjača strana,” povjerio se Hrvoje Rupčić.

Dok su Hrvoja brinula konkretna pitanja, glazbenika u suparničkom timu mučilo je nešto drugo. “Znam puno stvari, samo ih se teško sjetit’!” rekao je Oliver. Kratko je i objasnio svoju odluku da sudjeluje u natjecanju: “Čuo sam da je to jedna vesela i duhovita emisija pa sam došao!”

Ove nedjelje u 18:10 na HRT 1 uz puno smijeha i pjesme doznajte koji će tim doći do pobjede u sedmoj emisiji serijala “Volim Hrvatsku”!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.