Vaše novo poslijepodne na RTL Televiziji

Od ponedjeljka, 4. studenoga, RTL Televizija je za svoje gledatelje pripremila novosti za što raznovrsnije i zabavnije poslijepodne provedeno kod kuće!

Daniel Delale

Novo popodne RTL Televizije započinje u 15:30 sati novom turskom serijom “Snažne žene” (Kucuk Kadinlar). Priča je to o pet djevojaka koje se, silom prilika, u vrlo ranom razdoblju svojih života bore protiv moralnih, društvenih i gospodarskih problema odraslog svijeta. Iako žive s roditeljima u maloj kući, pet sestara i glavnih junakinja ove turske serije potpuno su različitih karaktera.

Omiljene prve vijesti dana, RTL Vijesti, od ovog će se ponedjeljka prikazivati u terminu od 16:30 sati. RTL TV prvi donosi najnovije i najzanimljivije informacije iz zemlje i svijeta te se javljamo s mjesta događaja uz urednika i voditelja Tomislava Jelinčića.

Neobičan ulični kviz “Tko će ga znati“, koji je osvojio gledatelje već prvim epizodama, vraća se na male ekrane od 4. studenoga u 16:45 sati! Voditeljici Marijani Batinić pridružuje se Ivan Šarić pa će njih dvoje jedno drugome prebacivati voditeljsku palicu po hrvatskim gradovima.

Također od ponedjeljka, “Exkluziv Tabloid” RTL Televizije kreće u sasvim novom ruhu! Osim što će emisija započeti s emitiranjem u 17:30, od sada će biti i mnogo duža (trajanje je 60 minuta) jer je kreativni tim magazinskog programa pripremio osvježenje u vidu novih rubrika zabavnog sadržaja, a cijelom emisijom vladat će ‘kraljica TV sadržaja’ – kvalitetna reportaža.

Poslijepodne na RTL Televiziji zapečatit će “RTL Danas” koji u svom stalnom terminu od 18:30h i uz urednike i voditelje Igora Bobića i Anu Brdarić Boljat donosi 40 minuta najboljeg informativnog programa u zemlji.

Vaše novo popodne obogaćeno je brojnim novitetima, od novog termina RTL-ovih popodnevnih Vijesti i dvostruko dužeg “Exkluziv Tabloida”, pa sve do novih epizoda kviza “Tko će ga znati” s Marijanom Batinić i Ivanom Šarićem te novom turskom serijom “Snažne žene”!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.