Dodir prirode – poljoprivredna emisija

01.11.2013

TV emisije


U novoj specijaliziranoj emisiji Gospodarski list i RTL prikazuju zanimljivije priloge o uspješnoj poljoprivrednoj proizvodnji, uz korisne savjete, novosti i ideje. Ne propustite pogledati subotom u jutarnjem terminu.

Dodir prirode

Predstavit ćemo uspješne poljoprivrednike koji imaju isplativu i kvalitetnu proizvodnju. Njihovi proizvodi ostvaruju zapažene rezultate na natjecanjima i plodovi njihovog rada traženi su među potrošačima. “Dodir prirode” nudit će prijedloge, savjete i ideje, otkriti što može donijeti zaradu te kako od hobija napraviti vlastiti biznis.

Prikazat ćemo aktualnosti i novosti na tržištu poljoprivrednih strojeva, preporuke za nabavu „mehanizacije“ uz praktične savjete o održavanju velikih i manjih strojeva.

U suvremenoj biljnoj proizvodnji zaštita bilja postala je jedna od najvažnijih radnji s iznimno velikim utjecajem na količinu i kvalitetu uroda. Saznajte kako se riješiti štetnika i bolesti te kako zaštititi usjeve i nasade.

Europski fondovi za poljoprivredu imaju za cilj jačanje konkurentnosti i održivosti poljoprivrede kako bi se osigurala zdrava i kvalitetna proizvodnja hrane europskim građanima, očuvanje okoliša i pomoć u razvoju ruralnih područja. Pogledajte koji su domaći proizvođači dobili sredstva iz europskih fondova i saznajte kako ostvariti projekt od ideje do isplate.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s