Erkan Petekkaya: “Igram potpuno drugačiji lik”

04.11.2013

TV zanimljivosti


Vrhunski turski glumac Erkan Petekkaya hrvatskim je gledateljima prirastao srcu kao kapetan Ali u seriji “Kako vrijeme prolazi”, a trenutno ga gledamo u “Igri sudbine” koja se prikazuje na Doma TV-u.

Erkan Petekkaya

U novoj turskoj seriji “Igri sudbine” Erkan Petekkaya utjelovio je Galipa, čovjeka čija životna priča pokazuje da za pravu ljubav nikad nije kasno.

Erkan je otkrio kako je lik Galipa u “Igri sudbine” potpuno drukčiji od samouvjerenih i situiranih likova koje je igrao dosad. Kako kaže, prije je glumio samouvjerene likove koji su već po rođenju imali puno toga. U ovoj seriji glumi suzdržanog čovjeka koji je kao dijete završio u sirotištu nakon što ga je obitelj napustila. Međutim, Galip se nije prepustio tužnim događajima iz djetinjstva već je naporno radio, stao na svoje noge i naposljetku postao vlasnik tiskare.

Markantni glumac je oduševljen atmosferom sa seta ove serije što je otkrio za dnevni list Hürriyet: “Kad počne snimanje, ekipa se obično nastoji upoznati tijekom prvih nekoliko nastavaka serije. Međutim, na snimanju ove serije to nije bio slučaj. Na početku smo se slagali kao da smo zajedno snimili već tridesetak nastavaka. Naravno, ta prisna atmosfera odrazila se i na samu seriju!”. Glumac također hvali lijepu priču, izvrstan scenarij serije te kolege koji su odlučno napravili svoj posao.

U seriji se životni putovi ljubavnog para isprepliću u najmanje očekivanom trenutku, dok njihova ljubav katkad uveseljava one u njihovu okruženju, a katkad ih rastužuje. U ulozi Galipove ljubavi Sabihe našla se prekrasna turska glumica Ayça Varlıer.

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s