Na dvor se vraća Hurem u potpuno novom izdanju

Večeras će RTL Televizija prikazati posljednju epizodu treće sezone popularne serije “Sulejman Veličanstveni” koja je puna iznenađenja! Mehmet upada u nove nevolje, a na dvor se vraća potpuno drugačija Hurem.

nova Hurem

Unatoč jasnim uputama da ni s kim ne priča, Mihrimah poziva sultaniju Šah na večeru kako bi je suočila s novim otkrićem – doznala je da je gospa Emine Šahina doušnica i da ju je cijelo vrijeme špijunirala! Iako se Merdžan-aga i Gulfem boje da bi Mihrimah mogla nauditi sultaniji Šah, mlada princeza zaprepasti sve prijetnjom da će o svemu obavijestiti oca ukoliko Šah već sutra ne napusti prijestolnicu i donira Hureminom vakufu sav svoj novac.

Istovremeno, Princ Mehmet upada u nove nevolje. Zahvaljujući novom prijatelju u kojeg ima najviše povjerenja, Mehmet biva zaražen opasnom bolešću. Sulejman se vraća s pohoda kako bi bio uz Mihrimah koja strahuje za bratov život… No, ovdje nije kraj! Nakon iznenadnog nestanka i beznadne potrage po cijelom carstvu, Hurem se vraća u harem!

Nakon Meryem Uzerli, koja je napustila seriju ovog proljeća, Sulejmanovu najdražu robinju i suprugu Hurem tumači talentirana turska glumica Vahide Gordum koja će se večeras prvi put pojaviti u ulozi crvenokose sultanije.

Stoga ne propustite pogledati novi nastavak, odnosno finale treće sezone serije “Sulejman Veličanstveni” večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.