Provjereno: pozadina humanitarnog skandala

07.11.2013

TV emisije, TV najave


Doznajte koje nam priloge donosi vrijedna ekipa magazina “Provjereno” čiju ćemo novu emisiju gledati u četvrtak, 7. studenoga u 22:10 sati na Novoj TV.

Provjereno

Ekipa “Provjerenog” istražila je pozadinu najvećeg humanitarnog skandala u Hrvatskoj. Kako se financiraju udruge i tko ih nadzire?! Je li slučaj koji je prije devet mjeseci ujedinio cijelu zemlju, sada poljuljao povjerenje građana u humanitarne udruge?

Uspješan, a nepodoban protiv neuspješnog, a podobnog. Priča je to iz Belog Manastira i državne tvrtke Baranjski vodovod. Ekipa “Provjerenog” gledateljima će pokazati lokalnu politiku na djelu te kako se donose odluke na gradskom vijeću kada se zna što se mora izglasati.

Znate li da ako neku radnju ponavljate 21 dan ona će vam postati navika? “Provjereno” donosi odgovor na pitanje koliko doista navike upravljaju našim životima i koga možemo kriviti zbog onih loših kojih se nikako ne možemo riješiti.

Što se dogodi kad amater postane dio cirkuske točke? Gledateljima će pokazati novinarka “Provjerenog” u takozvanoj “Kugli smrti”. Stajala je u željeznoj konstrukciji dok su joj, doslovce iznad glave, jurili motori brzinom 60 km na sat.

, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.