Hazal Kaya u borbi za velike mačke

08.11.2013

TV zanimljivosti


Hazal Kaya jedna je od poznatih turskih ličnosti iz svijeta zabave koje su stale pred objektiv uspješnog fotografa Mehmeta Turguta kako bi pružile potporu kampanji za zaštitu životinja.

Hazal Kaya Feriha

Akcija National Geographica osmišljena je kako bi se zaštitilo velike mačke kojima u Africi prijeti izumiranje, a u Turskoj su kampanju proširili i na sve napuštene životinje kojima je potrebna pomoć i sve vrste kojima prijeti izumiranje.

Stoga omiljena Feriha, kao i brojni drugi poznati glumci, glazbenici i novinari, svima poručuju: “Reagiraj u ime životinjskih vrsta kojima zbog narušavanja prirodnih uvjeta u našoj zemlji prijeti izumiranje. Zariči za životinje!”.

National Geographic Turska iskoristit će donacije i pomoć svojih poslovnih partnera i građana, kako bi se u prihvatilišta smjestilo što više životinja kojima je potrebna pomoć, u čemu je popularna Feriha uvelike pomogla.

Tursku hit-seriju “Djevojka imena Feriha” gledajte u posljednjim epizodama na Novoj TV, od ponedjeljka do petka u 21.00 sat!

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s