Abby iz NCIS-a obožava gledati svoju seriju

Vrlo osebujnu forenzičarku Abby gledamo u kriminalističkoj seriji Navy CIS čija se deveta sezona počela emitirati prošlog petka na Novoj TV. Utjelovila ju je glumica Pauley Perrette, koja se privatno baš i ne razlikuje od svog lika.

Pauley Perrette

Pauley Perrette za svoj lik kaže kako o njemu zna baš sve te kako je prava “Enciklopedija Abby” čak i za redatelje. Tako ih je jednom prilikom upozorila kako ne mogu uvrstiti scenu gdje Abby jede avokado iz razloga što je puno ranije u jednoj epizodi serije izjavila kako je na to voće alergična.

Za kraj snimanja “Navy CIS-a” ne želi ni čuti. Dodaje kako su se njen kolega Michael Weatherly i ona dogovorili kako se nikad neće moći oprostiti od snimanja ove serije, čak i ako joj dođe kraj otići će jedino da ih fizički izbace sa seta. U ekskluzivnom intervjuu za portal paulsemel.com otkrila je kako ne samo što obožava svoj posao, nego i kod kuće slobodno vrijeme najradije provodi gledajući maraton Navy CIS-a.

– “Kad imam slobodnog vremena, mrzim izlaziti iz kuće! Ne volim putovati, ne da mi se ići nigdje. Tada želim samo biti kod kuće i gledati ‘Navy CIS’ u svom dnevnom boravku” — kaže Pauley. Dodala je i što joj je najbolje kod serije čiji je neizostavan dio: “To je vojna kriminalistička drama, a zapravo je smješnija od većine humorističnih serija. I to je ono na što naši gledatelji uvijek mogu računati.”

Malo je poznato da je Pauley Perrette ujedno i glazbenica koja je pjevala u ženskom bendu “Loo-ball”, a snimila je i pjesmu koja se koristila kao soundtrack u jednoj epizodi šeste sezone Navy CIS-a. Svestrana Pauley uz to je svojom pojavom krasila poznato imanje Hugha Hefnera kao Playboyjeva zečica. Nakon fakulteta, na kojem je studirala sociologiju, psihologiju i kriminalistiku, radila je kao konobarica u kafiću u New Yorku, snimala reklame, glazbene spotove i posuđivala glas za sinkronizaciju.

Svoj privatni, pomalo neuobičajeni način života ‘začinila’ je zarukama sa snimateljem Michaelom Bosmanom. Međutim, par se nije pravno vjenčao jer je Pauley odlučila da će čekati sve dok se u SAD-u ne mogu svi ravnopravno vjenčati. U slobodno je vrijeme uključena u rad čak tridesetak dobrotvornih organizacija, među kojima su spašavanje i briga o životinjama, angažman oko građanskih i političkih pitanja, pomaganje američkom Crvenom križu, itd.

Devetu sezonu kriminalističke serije “Navy CIS” gledatelji mogu gledati od ponedjeljka do petka u 14.20 sati na Novoj TV te u jednakom ritmu od 22 sata na programu Doma TV-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.