Navy CIS: Los Angeles stat će na kraj zločinu

Preuzimanjem lažnih identiteta i koristeći najnapredniju tehnologiju članovi odlično uvježbanih agenata odlaze na tajne zadatke te stavljaju svoje živote na kocku da bi ostvarili svoj cilj – osigurali nacionalnu sigurnost.

NCIS Los Angeles

Specijalni agent G. Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku. Timu pomaže sveznajuća Henrietta ‘Hetty’ Lange koja nadgleda osoblje i zadatak joj je osigurati timu sve, od nadzornih mikrokamera do automobila. Specijalna agentica Kensi Blye, iznimno inteligentna kći ubijenog marinca, živi za adrenalin koji stvara rad na tajnom zadatku. Marty Deeks iskusan je detektiv losanđelske policije kojega je Hetty dovela u tim. Tehnički operator Eric Beale svladao je svaki uređaj i računalo u Operacijskom centru. Analitičarka Nell Jones osvojila je poštovanje tima svojim savršeno točnim procjenama u različitim situacijama. Jedan od članova tima je i Owen Granger, stoički i katkad razdražljivi pomoćnik ravnatelja tajanstvene prošlosti poznate samo Hetty.

Naoružani najnovijom high-tech opremom i redovito u situacijama opasnim po život, članovi ove usko povezane jedinice oslanjaju se jedni na druge ne bi li učinili ono što je potrebno za zaštitu nacionalnih interesa!

Doma TV svojim gledateljima premijerno donosi spin-off “Navy CIS-a” smješten u Los Angeles, radnim danom u 21:05 sati, kao uvod u devetu sezonu originalne serije.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.