Jasmina i Lana u finalu “Stelle”?

12.11.2013

TV najave


Kako se natjecanje “Stella” bliži kraju, žiriju je sve jasnije da će se borba za pobjedu odvijati između Jasmine i Lane.

Stella Lana-Jasmina

Lanu muče posljedice njenih postupaka zbog čega odlučuje u potpunosti promijeniti svoj odnos s majkom. Svjesna je da nema ni jednog prijatelja, i da je to samo jedna u nizu stvari koje je žrtvovala zbog svojih i majčinih ambicija. Jedina utjeha joj je Mićo, koji očito u njoj vidi nešto dublje ispod savršene slike koju se trudi pokazati ostalima.

Lana se sve teže nosi s time i istresa se na Elu, koja je napokon počela pokazivati iskrenu brigu za kćer koju više ne može prepoznat. Usputno otkriće na audiciji iz temelja će potresti Elu. Suočava se s bolnim podsjetnikom na dio svoje prošlosti koji je i dalje proganja. Nesretna i očajna utjehu traži u Lani, ali ona donosi odluku koja će Elu dovesti do ruba živčanog sloma…

Jagoda i Franjo se ponovno zbližavaju i ona se odluči vratiti kući. Dok Franjo i Jasmina misle da će joj obiteljska atmosfera goditi i pomoći da lakše dočeka operaciju, ona samo želi zadnje trenutke života provesti s najmilijima.

Ne propustite ni ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV nove zaplete u životima omiljenih junaka koji će vas u desetoj epizodi spektakla “Stella” zabaviti plesom i odličnim odabirom poznatih melodija!

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s