LL Cool J obračunava se sa zločincima

Reper LL Cool J naviknuo se loviti zločeste dečke kao specijalni agent u hit-seriji “Navy CIS LA” koja je nedavno započela s emitiranjem na Doma TV-u.

LL Cool J

Da je hrabar i spretan borac i izvan serije, LL Cool J (pravim imenom James Todd Smith III) pokazao je prošle godine u ranim jutarnjim satima kad je na djelu uhvatio provalnika u svom domu u Los Angelesu. Razbojnik je naišao na krivu osobu jer je očito iskustvo snimanja serije pomoglo i inače nabildanom Jamesu da se sam obračuna s njim.

Budući da ga je zatekao na licu mjesta, reper “nije mogao dopustiti da pobjegne i prođe nekažnjeno” pa je lopov umjesto plijena dočekao policiju sa slomljenim nosom i čeljusti! Reper je, osim grubosti na koju je bio prisiljen radi svoje sigurnosti, nedavno pokazao i svoju velikodušnost u restoranu na Beverly Hillsu. Naime, u restoranu je bila i grupa djevojaka s kojima je pričao i fotografirao se, a kad su one odlučile platiti, konobar ih je obavijestio da je račun već podmiren.

LL Cool J, što je skraćenica za Ladies Love Cool James, poznati je hip-hop glazbenik i glumac, ponosni vlasnik najdugovječnijeg ugovora s izdavačkom kućom među svim hip-hop glazbenicima. Osvojio je dva Grammyja, 1991. i 1997. godine, a surađivao je s brojnim poznatim imenima, poput Jennifer Lopez i Boyz II Men.

Kriminalističku seriju “Navy CIS: LA” pratite radnim danom u 21:00 sat na kanalu Doma TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.