Nabrijani – peta sezona

14.11.2013

Serije, TV najave


Pripremite se za upoznavanje četiriju djevojaka i četvorice mladića koji će se voljeti, mrziti, smještati jedni drugima, izlaziti zajedno i nasmijavati jedni druge. Zajedno će postati nešto nevjerojatno.

Nabrijani

Ovo su likovi koji tvore treći naraštaj “Nabrijanih”. Ovaj put, glavnu riječ vode djevojke…

Mini (Freya Mavor) vođa je čija jaka vanjština i potreba da kontrolira sve skriva ranjivu djevojku. Liv (Laya Lewis), zamjenica joj, nespretna je i lijepa partijanerica široka srca. Grace (Jessica Sula) doima se čistom kao suza u svakom pogledu, no ne poznaju je čak ni njezine najbolje prijateljice. U tu skupinu najboljih prijateljica upada Franky (Dakota Blue Richards): silno inteligentna, neobična i hermafroditska. Svijet se navikava na njezinu neobičnost, a naviknut će se i njezine prijateljice – na kraju.

Tu su i dečki. Rich (Alexander Arnold) ciničan je metalac koji nikad nije spreman za kompromis. Njegov najbolji prijatelj Alo (Will Merick) seljačko je dijete koje uživa u marihuani i razumije se u pornografiju. Njih dvojica plaše se prijateljica, ali ih i obožavaju. Nick (Sean Teale), Minin dečko, kapetan je ragbijske momčadi. Zgodan je, popularan, arogantan i nesretan. Matty (Sebastian De Souza) mladić je koji će vam razgaliti srce, iznervirati vas, a poželjet ćete da to učini opet.

U prvoj epizodi pete sezone, samotnjakinja Franky upisuje se u školu Roundview i slučajno izaziva Minin položaj najpopularnije djevojke. Mini igra igru, no Franky se na kraju sprijateljuje s djevojakama. Iz društva je izbacuju kad se ne želi pokoriti Mininim zahtjevima. Franky upoznaje Mattyja koji je razumije i osnažuje. Franky se suprotstavlja Mini, što inspirira Grace i potiče je na to da joj se pridruži. Nastaje nova družina – Franky, Alo, Rich i Grace. Franky je napokon našla prijatelje, no time je i otpočela rat s Mini.

Kad vam je 16 godina, ništa vam nije važnije od vaših prijatelja, a i ovi će klinci postati vječni prijatelji. Nova sezona “Nabrijanih” od 19. studenoga u 22:35 na HRT 3.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s