Lana odlazi od kuće, Ela shvaća da ju je izgubila

19.11.2013

TV najave


Iako je glazbeno natjecanje u samoj završnici, uzbuđenja u “Stelli” još su veća! Orsat shvaća da je Kika žena njegovog života i zaprosi je, Lana odlazi od kuće, a Kristijan ostaje da bi mogao biti uz Jasminu.

Stella Lana Ella

Svake nedjelje ispred malih ekrana vjerno se okupljaju obožavatelji junaka “Stelle” kako bi uživali u njihovim izvedbama poznatih melodija, ali i dočekali rasplete u njihovim privatnim odnosima.

U novoj epizodi, Lana donosi odluku koja će dotući ionako nesretnu Elu. Pokupila je svoje stvari, i želi zauvijek napustiti dom koji je dijelila s majkom. Kristijan shvaća da previše voli Jasminu da bi mogao samo tako otići. Odlučuje ostati u gradu i očajnički traži bilo kakav drugi posao. Pomoć mu nudi Kika, koja je svjesna koliko se on i Jasmina vole i ne želi da im nedostatak novca stoji na putu sreći.

Valerija prisluškuje Jasminu dok uvježbava “Čaroliju” i ostane zatečena njezinom emotivnom izvedbom. Iako djeluje iskreno dok joj dijeli komplimente, njezine namjere su daleko od plemenitih. Želi “Čaroliju” za sebe, i odlučuje je sama izvesti u finalnoj emisiji. Pero i Franjo lagano stežu obruč oko Martina, ali im nedostaju dokazi za podizanje optužnice. Franjo odluči uzeti stvari u svoje ruke i nabaviti ih pod svaku cijenu. Nera se boji da bi Martin mogao ponovo pokušati napasti Jasminu sad kad nje više nema da joj pomogne. Iako je Jasmina molila da o nemilom događaju ne govori nikomu, odlučuje sve priznati Kristijanu. Lud od brige za Jasminu, dotrčava u pekaru taman u trenutku kad je Martin počeo ostvarivati svoje prijetnje.

Orsat shvaća da je Kika žena njegovog života i odlučuje je zaprositi. Lana se miri s Matijom koji joj nudi utjehu i krov nad glavom. Kad je shvatila da Lana ne namjerava promijeniti odluku, Ela se slama od očaja. Shvaća da je bila toliko slijepa od vlastitih ambicija, da nije vidjela kako gubi jedino vrijedno u životu…

Ne propustite neodoljivu kombinaciju emocija, pjesme i plesa koju vam donose junaci u jedanaestoj epizodi “Stelle” u nedjelju, 24. studenoga u 20.05 sati na Novoj TV!

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s