Milost: može li se oživjeti ljubav iz prošlosti?

19.11.2013

Sapunice


Ostavljajući bolnu prošlost iza sebe, iznova je izgradila svoj život iz temelja sve dok se nije pojavio on – a ljubav je ponovo zaplamtjela!

Milost

Nova TV gledateljima predstavlja priču o prekrasnoj mladoj djevojci Narin koja je junački i s ponosom prevladala sve prepreke koje je život stavio pred nju. Dolazak iz malenog gradića do Istanbula za nju nije bio nimalo lagan te je iza sebe ostavila bolna sjećanja iz prošlosti, nasilnog oca i majku koja nije mogla zaštiti ni sebe ni svoju djecu. Ali ipak, kad napokon dođe u Istanbul i postane uspješna odvjetnica, sreća joj se konačno počne osmjehivati, sve do jednog dana, kad se u njezinom životu pojavi njezina ljubav iz prošlosti, a Narin izgubi tlo pod nogama! Serija “Milost” rađena je prema romanu “Kahperengi” autorice Hande Altayli.

“Milost” je priča o mladoj ženi Narin, koja počinje u malom selu, a završava u Istanbulu. Ona je zahvaljujući svojoj odlučnosti, čvrstom karakteru i napornom radu uspjela izaći na kraj s brojnim poteškoćama i nedaćama koje su je u životu slijedile. Sad je na putu da sama, bez ičije pomoći, postane jako uspješna.

Sudbina Narin spoji s Deniz, čija je obitelj jako imućna, te se njih dvije odmah sprijatelje. Deniz pomaže Narin da se što bolje navikne na život u velikom gradu, a od Narin zauzvrat dobiva iskreno prijateljstvo. Ali, u njihovo prijateljstvo odluči se umiješati Denizina ljubomorna sestra Irmak, koja je odlučna pod svaku cijenu vratiti sestru koju je izgubila zbog Narin. Napušta svoj raskošan život u Švicarskoj i vraća se u Istanbul, gdje i ostaje.

Milost Narin Firat

Kratki sadržaji epizoda serije MILOST

Međutim, Irmak nije sama, već je u vezi s naočitim Firatom, koji radi kao pomoćnik upravitelja jedne banke. Narin uskoro shvati da je Firat njezina davno izgubljena ljubav koja je ne prepoznaje, što je jako boli. Odvjetnički ured u kojem Narin radi preuzima slučaj prevrtljivog Sermeta Karajela kojem je Firatova banka odobrila kredit. Jednom kad Narin preuzme parnicu, shvati da je i Sermet osoba iz njezine prošlosti. Narin će uskoro saznati da nije bila u pravu, a ljubavna vatra za koju je mislila da se ugasila, ponovno će zaplamtjeti… Hoće li sjene prošlosti ostaviti Narin na miru?

Ne propustite premijeru nove dramske serije “Milost” (Merhamet) od 25. studenoga u 21 sat, radnim danom na Novoj TV!

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s