Cote de Pablo u opasne scene bez kaskadera

Prekrasna čileansko – američka glumica Cote de Pablo gledateljima je najpoznatija kao borbena specijalna agentica Ziva David u seriji “Navy CIS” čiju devetu sezonu upravo gledamo na Novoj TV i Doma TV-u.

Cote de Pablo

Danas 34-godišnja glumica Cote de Pablo u dobi od 10 godina preselila se s obitelji iz rodnog Čilea u Miami. Osim što je bila finalistica Nacionalne zaklade za umjetnosti, Cote je diplomirala glumu i glazbeni teatar na prestižnom sveučilištu Carnegie Mellon.

U djetinjstvu je u jednoj nezgodi ostala bez dijela lijeve ušne školjke, no to ju nije spriječilo da u popularnoj seriji “Navy CIS” sve opasne scene, u kojima sudjeluje kao bivša agentica izraelskog Mossada, izvodi potpuno sama, bez pomoći kaskadera. Jednom je prilikom zbog toga ‘zaradila’ nimalo bezazlenu ozljedu vrata od koje se oporavljala više od mjesec dana. Sama Cote o izvođenju opasnih scena izjavljuje kako joj to pruža potrebnu dozu adrenalina i, iako je umori, ima osjećaj kao da je zaista nešto napravila. “Posjedujem na neki način i dozu mazohizma, s obzirom na ozljedu vrata i redovno izgrebena koljena” — izjavila je.

U pauzama snimanja “Navy CIS-a”, u slobodno vrijeme, Cote je potpuna suprotnost svom dugogodišnjem dečku Diegu Serranu. “Dok on voli lude noćne zabave i glasnu glazbu, ja volim kod kuće gledati filmove, ugodno večerati, satima pričati uz lagane zvuke bossanove s prijateljima, ali se u toj našoj različitosti izvrsno nadopunjujemo” — otkrila je časopisu ‘People’. Dodala je i kako svog partnera obožava upravo zbog lošeg utjecaja koji ima na nju. “Obožavam ga! Da nema njega, bila bih najdosadnija osoba u Los Angelesu!” — naglašava ova privlačna glumica, koja je svojom ulogom i nastupom zadobila pažnju svjetske publike.

Devetu sezonu kriminalističke serije “Navy CIS” gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 14:20 sati na Novoj TV te u jednakom ritmu od 22 sata na programu Doma TV-a.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.