Nabrijani – šesta sezona

Ovo je priča o odrastanju, opraštanju i shvaćanju toga što trebamo od različitih odnosa u našim životima. Nova sezona počinje s odmorom naše družine u Maroku, a povratkom u Bristol sve se mijenja.

Nabrijani

Šesta sezona “Nabrijanih” počinje s odmorom naše družine u Maroku. Sretni su zajedno, no sve uskoro prekidaju problemi kad Frankyn odnos s Mattyjem nenamjerno privuče opasnoga stranca u njihov svijet. Događa se automobilska nesreća. Posljedice te nesreće propituju se u ostatku serije. Grace umire od posljedica nesreće, dok Matty nastavlja svoj bijeg od policije. Kako nastavci odmiču, svaki se lik različito nosi s Graceinom smrću. Tako počinju otkrivati više o sebi. Stvaraju se tajni odnosi; prijateljstva i vjernost stavljaju se na kušnju. Kad se napokon pomire s Graceinom smrću, likovi trebaju napustiti jedni druge i početi svoje živote odraslih osoba.

Franky prolazi seksualno buđenje koje oslobađa njezinu divlju i nepredvidljivu stranu. Frankyno buđenje na kušnju stavlja Mattyja, koji je duboko zaljubljen i koji će se dovesti u još veće probleme. U međuvremenu Nick polako počinje shvaćati što njegov brat vidi u Franky. Grace i Rich bliži su no ikada, no budućnost njima dvoma donosi nešto neočekivano. Alo više nije djevac i predaje se užitku. No njegovo odbijanje odrastanja uzrokuje velike probleme onima koji ga vole, što Ala prisiljava da se trgne i realizira svoje potencijale. Livino i Minino prijateljstvo naći će se na krajnjoj kušnji dok se nose s događajima koji im mijenjaju živote. Mini ima tajnu i saznaje kako je prebrzo odrasti, dok je Liv naklonjena novome dečku Alexu. Alex iznenada ulazi u svijet naše družine – ne zna to još, no ovaj neobičan, pronicljiv i neovisan mladić spoznaje vrijednost prijateljstva na okupu držeći ovu skupinu prijatelja, dok htjeli-ne htjeli ulaze u svijet odraslih.

EPIZODA 1: Družina je na ljetnom odmoru u Maroku. Vila je možda napola dovršena, usred ničega i bez tekuće vode, no dečki i djevojke nalaze mnogo trave ispod podnih dasaka pa malo mare za manjak unutrašnjeg uređenja. Te večeri čuju glazbu kako trešti u blizini. S pomoću Alovih vještina za nalaženje dobrog tuluma, nalaze i mjesto odakle dopire ta glazba – kičastu vilu čiji je vlasnik Luke (Joe Cole). On ih poziva da se pridruže zabavi. Mjesto je genijalno – najbolja glazba, piće i droga koju družina može zamisliti. Franky, koja je nesretna zbog svog odnosa s Mattyjem, privlači Luke. Sutradan Luke i njegov prijatelj Jake (James Burrows) posjećuju družinu. U Maroku su poslovno i svoju drogu spremaju u vilu u kojoj se nalaze naši junaci. Luke im oprašta što su mu pušili travu, no kaže im da mu preostalo moraju vratiti i poziva ih na tulum na plaži. Dok svi tulumare na plaži, Luke i Jake kreću u akciju. Matty i Franky naći će se u situaciji koju ne mogu kontrolirati, koja će imati posljedice po sve njihove prijatelje. Nakon povratka u Bristol sve se mijenja.

Ne propustite novu, šestu sezonu “Nabrijanih” od 3. prosinca u 23:20 na Trećem programu HRT-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.