Najveće domaće zvijezde za ‘RTL pomaže djeci’

Njima je pomoć najpotrebnija. 1400 djece naše zemlje očekuje vaš poziv, mnogima od njih – poziv života. Jedna od najpoznatijih humanitarnih udruga i ove je godine organizirala svima znanu kampanju ‘Budi mi prijatelj’.

RTL pomaze djeci

Udruga ‘RTL pomaže djeci’, koja djeluje od 2007. godine, do sada je realizirala 155 projekata s preko 133 000 djece direktnih korisnika te zajedničkim snagama dobrih ljudi naše zemlje, ali i tvrtki partnera uložila 10 milijuna kuna. Ove godine sakupljaju se sredstva za realizaciju 15 projekata u vrijednosti od 1,3 milijuna kuna čija će realizacija pomoći boljem i kvalitetnijem životu čak 1400 djece.

Severina, Oliver, Filip Juričić, Ksenija Pajić, Enis Bešlagić i Antonija Blaće bez razmišljanja su se priključili ovogodišnjoj kampanji ‘Budi mi prijatelj’. Tako je Severina posjetila Onkološki odjel dječje bolnice u Klaićevoj, kojem je potreban neurofeedback uređaj za terapiju djece oboljele od malignih bolesti. Naši glumci Filip Juričić i Ksenija Pajić postali su kumovi projekta Udruge ‘Kolibrići’ za vitalno ugroženu djecu kojoj respiratori život znače, Oliver je kum projekta kninske Udruge Sveti Bartolomej koja je započela gradnju nove zgrade za poludnevni boravak djece s teškoćama u razvoju, no zbog nedostatka sredstava ne može je završiti. Antonija Blaće, pak, kuma je projekta u koji je uključeno čak 200 djece. Njima trebaju instrumenti kako bi nastavili sa svojim briljantnim nastupima. Svi su učenici Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Vukovaru i članovi glazbenog odjela. Kod njih glazba spaja, a ne razdvaja. A jedna od najomiljenijih javnih osoba u Hrvatskoj, Enis Bešlagić otišao je u Ludbreg kako bi dao potporu Udruzi ‘Ludbreško sunce’ koja okuplja invalide i djecu s teškoćama u razvoju kako bi ih se pripremilo za školovanje za pomoćna zanimanja. Djeca se bave uzgojem voća i povrća te im treba plastenik.

Kulminacija kampanje je emisija ‘Budi mi prijatelj’ koja će biti prikazana 7. prosinca s početkom u 20.00 sati. Jednim pozivom na 060 90 07 (6,25 kuna s PDV-om) činimo razliku. RTL-ovi kumovi već su počeli!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.