Posljednja epizoda ‘Sulejmana’ u 2013.

Posljednja ovogodišnja epizoda popularne serije o sultanu Sulejmanu, prije njezinog odlaska s malih ekrana tijekom nadolazećih blagdana, bit će puna emocija – dvor će biti ispunjen ljubavlju.

Sulejman 4

Hurem će se, naravno, pobrinuti da još više uzburka uspavani dvor. U želji da sultanova sestra Fatma napokon napusti dvor i ostavi nju i harem na miru, Hurem će poduzeti nezamisliv korak. Na svečanu večeru sa sultanom poziva u goste Fatminog bivšeg supruga Mustafu-pašu koji će je pred svima zamoliti da mu se vrati!

I u ljubavnom životu Zumbul-age događaju se promjene. Dosad samozatajnom eunuhu je još od posljednjeg posjeta tržnici za oko zapela prodavačica Dževher. Ljubazna gospa želi mu se zahvaliti što su sklopili posao pa ga pozove na baklavu u svoj dom. Zumbul-aga prihvati poziv, ali se zbog silnih osjećaja u posljednji tren predomisli…

Iako ju je Mahidevran htjela udati za drugoga, Mihrunisa po prvi put prizna princu Mustafi da njezino srce pripada njemu, a Rustem odbije poslušati Huremine savjete da ne poduzima osvetničke korake. Zna da iza njegove smjene i Mihrimahine bolesti stoji Barbarossa, koji preko Mustafe želi doći na prijestolje.

Sulejman i njegova svita vratit će se na male ekrane u 2014. godini s još uzbudljivijim novim epizodama! Tijekom prosinca RTL Televizija prikazuje blagdanski program pod nazivom „25 dana Božića“.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.