Vesela pčelica Maja ponovo zuji malim ekranima

28.11.2013

Animirani


Nova TV na male ekrane od 2. prosinca u jutarnjem terminu donosi ‘Pčelicu Maju’, omiljenu crtanu seriju uz koju su odrastale generacije! Pčelica Maja napustila je košnicu kako bi otkrila ljepote i tajne prirode…

Pcelica Maja

Dok istražuje livadu na kojoj zapravo živi, pčelica Maja upoznaje druge kukce koji ondje žive, igra se do mile volje i svoju radost dijeli s prijateljima. Njezina je otkrića neprestano oduševljavaju, a njezin je entuzijazam zarazan!

Glavna junakinja, središte svih priča je Maja, pčelica koja je istog dana kad se rodila napustila košnicu i odlučila živjeti na otvorenom, gdje je očekuju mnoga otkrića i avanture. Nikada joj ne dosade ljepota i tajne prirode, bilo što može potaknuti njezino oduševljenje prema igri i želju da ga podijeli sa svojim prijateljima. Maja nikad ne prestaje istraživati livadu i upoznavati bića koja ondje žive.

Veselu pčelicu u avanture vode emocije i želja za uzbuđenjem. Maja upoznaje druge kukce, pomaže im ili im spašava živote, upoznaje prirodne fenomene koji su opasni za nju, njezine prijatelje, košnicu itd. Kroz njezine avanture, naši mali gledatelji naučit će zanimljive činjenice o prirodi!

,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.