Frikovi – šesta sezona

Doma TV svojim gledateljima donosi šestu sezonu duhovite hit serije “Frikovi” nominirane za nagradu Emmy. Najneobičniji detektivski par u povijesti ponovno je na malim ekranima!

Frikovi

James Roday je Shawn Spencer, mladi savjetnik koji u policiji rješava slučajeve s pomoću svoje moći zapažanja koja je toliko precizna da detektivi vjeruju da je vidovit. Odnosno, Shawn želi da oni to misle. U ostalim glavnim ulogama su Dulé Hill koji glumi Shawnova najboljeg prijatelja i partnera te Corbin Bernsen u ulozi Shawnova strogog oca koji je, ironično, usavršio vještine ‘zapažanja’ svog sina još u djetinjstvu.

U novim nastavcima osebujni detektivski dvojac uhvatit će se u koštac sa slučajem ubojstva u rezidenciji Britanskog konzulata u Santa Barbari. Također, Shawn i Gus tražit će zagonetnog, maskiranog osvetnika zvanog Bogomoljka koji pokušava uništiti mjesnu skupinu krijumčara pod nazivom Camino, a koji je svaki put ispred njih.

Šesta sezona donosi i povratak u prošlost, i to u 1991. godinu kad će gledatelji upoznati Henryjeva starog partnera, Loua Gamblea kojeg Shawn nagovara da ispriča priču o nestaloj djevojci Veronici Towne čiji nestanak istražuje policija u Santa Barbari. Nove probleme u seriju unijet će i pogrebnica Grace Larsen koja će ugroziti Woodyjev posao.

Shawn dolazi iz obitelji policajaca, stoga se oduvijek od njega očekivalo da preuzme obiteljsko naslijeđe. No unatoč trudu svog oca Henryja, Shawn se uspješno odupirao detektivskom pozivu. Ubrzo je shvatio kako ima nevjerojatan talent za rješavanje zločina te se iz zabave počeo baviti istraživanjem. Tako je postao savjetnik, koji je od velike koristi policiji u otkrivanju zločinaca.

Gusu se otkrivanje zločina čini zabavno, iako smatra da je potrebno imati stalan i siguran posao. Ideja da se bavi poslom privatnog detektiva ga privlači, a iako ga ponekad živcira Shawnovo ponašanje, Gus uživa raditi s njim u detektivskoj agenciji.

Ne propustite nove avanture neobičnog detektivskog dvojca već ove subote u 20 sati na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.