Nada Gačešić Livaković prevarantica u ‘Tajnama’

Da u Vilin Dolu nikad nije dosadno i da se svako malo pojavi novi lik, koji priču još više zamrsi, dokazat će i Ankica, koju će utjeloviti poznata glumica Nada Gačešić Livaković.

Nada Gačešić Livaković

Ankica je zajedno s Valentinom tvorila prevarantski tandem, čije su žrtve bile uglavnom bogati stariji muškarci. Njihove prevare trajale su sve dok Valentina nije opljačkala Ankicu i pobjegla sa zajednički stečenim novcem. Tako se Ankica, nakon deset godina, vraća u Vilin Dol, tražeći Valentinu da joj vrati njezin dio plijena. No, stvari ne idu tijekom kojim bi iskusna prevarantica željela, stoga će Ankica Valentini poslužiti kao saveznik u bitci za kuriju i imanje Šeperovih. Koje će sve načine iskoristiti ne bi li došla do svog novca, gledatelji RTL Televizije moći će vidjeti već od 2. prosinca, kad se Ankica prvi put pojavljuje u seriji ‘Tajne’.

Nada Gačešić Livaković rođena je u Požegi, a diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Igrala je u mnogim hrvatskim kazališnim predstavama, dramskim serijama i filmovima, od kojih je najzapaženija bila u seriji ‘Kapelski kresovi’, za što je primila i nekoliko nagrada. U novije vrijeme igrala je u mnogim hrvatskim serijama poput ‘Villa Maria’, ‘Počivali u miru’, ‘Loza’, ‘Luda kuća’ i mnogim drugima, a kroz svoju dugogodišnju glumačku karijeru igrala je i u tridesetak filmova. Članica je Hrvatskog društva filmskih djelatnika, Hrvatskog društva dramskih umjetnika i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Za osobite zasluge i rad u kulturnom području Hrvatske, nositeljica je Reda Danice Republike Hrvatske s likom Marka Marulića.

Na prvi pogled simpatična i vesela žena koju bi svatko poželio imati u svom društvu, Ankica je u biti samo dobra glumica jer je iskusna prevarantica!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.