Sanjiva dolina: posljednja nada čovječanstvu

Što ako se odjednom probudite iz nasilne smrti 250 godina u budućnosti kako biste saznali da je svijet na rubu uništenja, uzrokovan nezamislivim događajima, a vi ste posljednja nada čovječanstvu?

Sanjiva dolina

Dobro došli u ‘Sanjivu dolinu’, uzbudljivu novu detektivsko-avanturističku seriju iz pera kreatora i izvršnih producenata Alexa Kurtzmana i Roberta Orcija (franšize ‘Zvjezdane staze’ i ‘Transformeri’).

U ovoj suvremenoj verziji klasika Washingtona Irvinga, Ichabod Crane (Tom Mison) biva uskrsnut i odvučen dva i pol stoljeća u budućnost kako bi riješio misterij koji potječe još od osnivača. Uz Ichaboda oživljen je i zloglasni Bezglavi Konjanik, koji kreće ubijati po današnjoj Sanjivoj dolini. Ichabod ubrzo shvaća da je zaustavljanje Konjanika tek početak, jer je uskrsnuli jahač tek prvi od četiriju jahača Apokalipse i samo jedan od mnogih zastrašujućih suparnika s kojima se Ichabod mora suočiti kako bi zaštitio ne samo Sanjivu dolinu nego i cijeli svijet. Dok se povijest ponavlja, neobično povezani partneri oslonit će se na stvarne priče i svete tajne koje je narod utemeljio u nastojanju da zaustave začarani krug zla.

Novu hit-seriju ‘Sleepy Hollow’ ne propustite od 2. prosinca ponedjeljkom u 21:55 na kanalu FOX!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.