Oliver slavi rođendan u emisiji ‘Budi mi prijatelj’

03.12.2013

TV emisije, TV najave


Naš proslavljeni pjevač velikog srca, morski vuk Oliver Dragojević odlučio je proslaviti svoj rođendan u emisiji ‘Budi mi prijatelj’ ove subote, 7. prosinca u 20.00 sati na RTL Televiziji!

Oliver Dragojevic

Oliver Dragojević nedavno je posjetio Knin kako bi kao kum projekta Udruge ‘Sveti Bartolomej’ podupro početak gradnje nove zgrade za poludnevni boravak djece s teškoćama u razvoju. Naime, zbog nedostatka sredstava nova se zgrada ne može završiti, a dobri ljudi će svojim donacijama pomoći korisnicima Udruge, kao i brojnoj djeci koja su na listi čekanja, da u skorijoj budućnosti uživaju u novom centru u kojem će moći koristiti rehabilitacijske tretmane i u kojem će za djecu i mlade s teškoćama u razvoju biti omogućena kvalitetno organizirana skrb.

Oliver će svoj 66. rođendan proslaviti u subotu, 7. prosinca upravo u studiju emisije ‘Budi mi prijatelj’, te će, kao kum projekta Udruge ‘Sveti Bartolomej’, pozvati gledatelje da pomognu njegovim prijateljima iz Knina, ali i drugoj djeci kojoj je uistinu potrebna pomoć.

– “Dok se trudimo naučiti djecu sve o životu, oni nas uče što je zapravo život. Djetinjstvo nije priprema za nešto, ono jest i mora ostati samo djetinjstvo, a na nama je da ih zaštitimo. Ja za njih uvijek imam i čuvam osmjeh” — rekao je Oliver.

Uz Olivera, gledatelje u studiju očekuju Tony Cetinski i Massimo, ali i mnoge druge javne osobe. Budite dio dobre priče ‘Budi mi prijatelj’ uz Antoniju Blaće i Antoniju Mandić 7. prosinca u 20 sati na RTL Televiziji!

Jedan poziv na broj 060 9007 (6,25 kuna s PDV-om) mijenja dječji život!

Oglasi
, , ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s