RTL donosi novi obiteljski kviz ‘Pet na pet’

03.12.2013

TV emisije


Ovih je dana krenula potraga za kandidatima koji će sudjelovati u novom formatu RTL Televizije, koji je spoj zanimljivih i za kviz neobičnih pitanja, dobre zabave, zanimljivih kandidata i vrijednih novčanih nagrada!

Pet na pet

Za početak 2014. godine RTL Televizija priprema novi projekt kakav već godinama zabavlja obitelji gledatelja diljem svijeta. Novi kviz ‘Pet na pet’ igra je za cijelu obitelj, kako za onu koja se natječe, tako i za onu pred malim ekranima. U ovom se obiteljskom, zabavnom i opuštenom kvizu ne traži znanje, nego općenito mišljenje većine hrvatskih gledatelja. Natječu se dva tima po pet članova koji su u međusobnom srodstvu, npr. roditelji, djeca, braća, sestre, djedovi, tete, nećaci… Njihova je zadaća dati odgovore na različita, pomalo neobična pitanja koja baš svi znaju, poput – koje predmete svi nosimo na plažu, koji je tipični hrvatski nedjeljni ručak ili što žene žele od muškaraca? Obitelj koja na kraju svake emisije sakupi najviše bodova je pobjednik te dobiva priliku osvojiti dodatnu novčanu nagradu.

‘Pet na pet’ rađen je prema licenci Fremantle Media, a za kojeg se bez sumnje može reći da je najdugovječniji i najgledaniji kviz na svijetu. Pod originalnim imenom ‘Family Feud’ kviz se već 31. sezonu za redom emitira u Americi, dok svoje inačice ima čak 56 zemalja diljem svijeta, gdje je izuzetno gledan. Produkcijska ekipa već je krenula u potragu za timovima diljem Lijepe Naše, a koji će se natjecati u jednom od najpopularnijih zabavnih kvizova današnjice.

Ukoliko se želite igrati i pritom osvojiti nagrade, skupite pet članova uže ili šire obitelji i svoju složnu ekipu prijavite na broj 060 501 502 (3,49kn/min s fiksne; 4,78kn/min s mobilne mreže) ili na internetskoj stranici petnapet.rtl.hr.

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

One Comment dana “RTL donosi novi obiteljski kviz ‘Pet na pet’”

  1. Jadranka barlović Says:

    Ja bi htjela biti u publici kao statista,pa kad izvidim situaciju da se i prijavim sa ekipom.Sretno svima.

    Odgovori

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s