Vanda Winter poput princeze u novom spotu

03.12.2013

TV novosti


Uvijek iznova svježa i drugačija, a opet vjerna sebi i dosljedna, mlada zagrebačka glumica i pjevačica Vanda Winter ponosno najavljuje svoju novu pjesmu “Osjećaj”, za koji je ujedno snimila i videospot.

Vanda Winter na snimanju videospota za pjesmu 'Osjećaj' | Foto: Maja Midžor / Mladen Burić

Vanda Winter na snimanju videospota za pjesmu ‘Osjećaj’ | Foto: Maja Midžor / Mladen Burić

Vanda Winter ovih je dana snimila videospot za pjesmu ‘Osjećaj’. Riječ je o najnovijem singlu s Vandinog debitantskog albuma koji će početkom sljedeće godine ugledati svjetlo dana.

Pored standardne ekipe koja s Vandom radi na materijalima za album – Alen Balen kao glazbeni producent i Emil Aleksander kao gitarist i aranžer, u realizaciju pjesme “Osjećaj” bili su uključeni i članovi mlade zagrebačke grupe Das Wegas. Uz pomoć majstorice filmskog makeup-a Irene Ružić, te kreaciji ‘Envy Rooma’, poput prave Disneyeve princeze, Vanda Winter u pjesmi ‘Osjećaj’ ipak ne govori o tužnoj ljubavnoj priči, nego sretnoj i slobodnoj ženi.

– “Pjesma se savršeno uklapa u ovaj interijer, koji svojom raskoši predstavlja bogatstvo i blagostanje novooslobođenog duha” — rekla je Vanda na snimanju u Palači Dverce na zagrebačkom Gornjem gradu. Za vrijeme snimanja, izjavila kako je ona sama, kad su osjećaji u pitanju, hiper emotivna: “Teško skrivam osjećaje, a mislim da me ljudi po tome već i prepoznaju.”

Vandu Winter možete pratiti na Facebooku

Podsjetimo kako Vanda tumači jednu od glavnih uloga u vrlo gledanoj i hvaljenoj seriji ‘Stella’ na Novoj TV, a iako u glazbeno-dramskom spektaklu tumači lik talentirane negativke, Vanda Winter osvojila je srca gledatelja.

Oglasi
, ,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s