Seks i grad ponovo na HTV-u

04.12.2013

Serije, TV najave


Četiri djevojke. Jedan grad. Ponovo na malim ekranima. A dok se na američkim TV postajama prikazuje sequel nazvan ‘Carrie Diaries’, na HRT se vraćaju stare koke Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda!

Seks i grad

Sarah Jessica Parker tumači ulogu Carrie Bradshaw, njujorške novinarke čija zapažanja o romantici i strasti izlaze u tjednoj novinskoj kolumni ‘Seks i grad’. Pronalaženje materijala za kolumnu ne predstavlja nikakav problem – dovoljno je da sa suosjećanjem sasluša svoje prijateljice koje se ne snalaze u ljubavi ili da promotri vlastite romantične nezgode.

Tu su Samantha (Kim Cattrall), menadžerica za odnose s javnošću koja je probala baš sve u svijetu slobodnih osoba; Charlotte (Kristin Davis), udana pripadnica otmjenih krugova koja i dalje vjeruje da će ljubav pobijediti sve te Miranda (Cynthia Parker), cinična korporativna odvjetnica koja je zapravo slaba na romantičnu ljubav.

U gradu prepunom igrača, grabežljivaca, gubitnika i perverznjaka, ovim osobama treba sva moguća pomoć kako bi pronašli jedino što im svima izmiče – pravu, trajnu vezu koja ih ispunjava. Je li takvo što moguće ostvariti u New Yorku?

PRVA EPIZODA: Na Mirandinoj zabavi koja slavi “trideset i neki” rođendan, Carrie i njezine prijateljice zakunu se da će se početi seksati kao muškarci. Carrie eksperimentira s nekadašnjim dečkom i upoznaje Facu.

Ne propustite kultnu humorističnu seriju ‘Seks i grad’ od 11. prosinca, od ponedjeljka do četvrtka u 0:15 sati na HRT 2!

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s