Smogovci ponovo na HRT-u

04.12.2013

Serije


‘Smogovci’, jedna od najpopularnijih domaćih serija za djecu i mlade, čija se radnja zbiva u Naselku, naselju na zagrebačkoj periferiji, vraća se u program Hrvatske televizije.

Smogovci

Polazišni model Naselka bila je stara Peščenica, koja se od doba opisanog u romanu po kojem je serija snimljena znatno izmijenila. Ova serija je humoristična, iako ćemo biti svjedoci mnogih ozbiljnih i važnih događaja, i nudi nam novo viđenje odraslih iz dječje perspektive.

U prvoj epizodi upoznajemo glavne likove serije: šestoricu braće Vragec, zatim Dunju, Mazalovu djevojku, pa autora crtića Nosonju i njegova sina Dadu, te Slaloma i njegova sina Slona, a tu je i osobenjak Papirus sa psom Cuckom, kao i drugi zanimljivi stanovnici Naselka. Sve je njih uzbudio Fantom koji se pojavljuje isključivo na biciklu i po mraku otima ženske torbice.

Svih 38 epizoda kultnih ‘Smogovaca’ možete pratiti od subote, 7. prosinca u 17:15, a zatim od ponedjeljka do četvrtka u 18:55 sati na HRT 1.

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s