Navy CIS – deseta sezona

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora u novoj, desetoj sezoni ove nagrađivane serije.

Navy CIS

U fokusu nove sezone ‘Navy CIS-a’ posljedice su bombaškog napada na Navy Yard iz završnice devete sezone, završene hvatanjem Harpera Dearinga koji je i ubijen kad se pokušao oduprijeti uhićenju.

Sezona se nastavlja uglavnom samostalnim epizodama, sve do vezanih epizoda ‘Shabbat Shalom’ i ‘Shiva’, u kojima je glavni događaj smrt Elija Davida i Jackie Vance te koje pokreću ostatak sezone. Leon Vance i Ziva David uskoro otkrivaju da iza napada stoji zamjenik direktora Mossada Ilan Bodnar i kreću osvetiti se. Pronalaze Bodnara u Berlinu, no poslije otkrivaju da nije ni izišao iz Sjedinjenih Država. Protivno naredbama Ministarstva domovinske sigurnosti, Ziva pronalazi Bodnara na brodu koji je plovio prema Južnoj Africi i ubija ga. To izaziva istragu golemih razmjera Ministarstva obrane koju predvodi Richard Parsons. Zbog njegovih podlih i neprofesionalnih metoda tim se pita koje su njegove prave namjere. Svi ubrzo uviđaju da ga ne zanimaju Ziva i Vance, nego Gibbs.

Parsons pritišće Gibbsa ne bi li mu priznao da su on i njegov tim nebrojeno mnogo puta prekršili zakon te da prizna sve što je učinio. Nakon duge prepirke, Gibbs je oslobođen optužbi i poslan na misiju najvišega prioriteta, a Ziva, DiNozzo i McGee daju ostavku u agenciji. Sezona završava skokom na četiri mjeseca poslije te vidimo kako Gibbs snajperom cilja agenta FBI-a Tobiasa Fornella.

Ne propustite nikad uzbudljivije događaje u najgledanijoj, desetoj sezoni serije koja prati jedinstvenu ekipu ‘Navy CIS-a’, premijerno od 6. prosinca u 20.55 sati na Doma TV-u!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.