Halit Ergenc (Sulejman) dolazi u Srbiju!

Kako magazin “Sapunice” ekskluzivno doznaje, glumac Halit Ergenc 17. prosinca dolazi u Beograd. Halit će, zahvaljujući TV Nova, u Srbiji boraviti dva dana, a u 13. broju magazina možete pročitati sve o njegovom posjetu.

Sapunice 13

Osim o Halitu Ergencu, u prosinačkom izdanju “Sapunica” ljubitelje indijskih melodrama očekuje ekskluzivan intervju s glavnim glumcem “Male neveste” Siddharthom Shuklom, koji poručuje da je spreman za ženidbu, ali da još nema one prave. U prosincu nam, osim nove sezone „Sulejmana veličanstvenog“ pristižu i nove serije na TV PRVA – turska „Karadaji“ i veliki meksički hit „Neukrotivo srce“, te će nam prazničke večeri uz televiziju biti ispunjene veseljem i s malih ekrana.

Pored uobičajenih rubrika, u kojima možete saznati sve, od toga na koga je ljubomorna bivša Hurem, i kakav ukus ima Bali-begov ćevap, do toga što rade najveće zvijezde popularnih latinoameričkih telenovela, ovog puta vas čeka dodatak posvećen i najgledanijim serijama u Hrvatskoj. Što je „Stella“, koje se to „Tajne“ kriju iza porodičnih spletki nove RTL-ove serije? Sve to otkrijte u dodatku posvećenom hrvatskom TV auditoriju. U rubrici „Moja priča“, glumac Mete Horozoglu, Soner iz „Kako vrijeme prolazi“, priča nam o svom životu i zbog čega jedva čeka prijeći 40. godinu i postati Brad Pitt. Prisećamo se i serija, junaka i likova koje smo nekada voljeli, kako u dijelu posvećenom latino, turskim i indijskim telenovelama, tako i u dodatku o američkim serijama. „Sanjiva dolina“, „Dexterovo“ krvavo finale, „Obitelj Kremenko“… samo su dio onoga što možete pročitati u prosinačkom TV showu, a sadržaj epizoda najgledanijih serija koje pratite na domaćim televizijama, nešto je bez čega novogodišnje „Sapunice“ ne bi bile potpune.

Tastature i miš u ruke, posjetite Sapunice.rs i listajte 13. broj “Sapunica” – potpuno besplatno!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.