Američka horor priča: Vještičja družba

09.12.2013

Serije, TV najave


U ponedjeljak, 9. prosinca u 22.50 sati, na kanalu FOX kreće treća sezona “Američke horor priče” nazvana “Vještičja družba”. Novih 13 epizoda pričaju tajnu povijest vještica u Americi!

Američka horor priča

“Američka horor priča: Vještičja družba” priča tajnu povijest vještica u Americi. Prošlo je više od tristo godina od turbulentnih dana Salema i oni koji su uspjeli pobjeći sad su suočeni s istrebljenjem.

Misteriozni napadi na njihovu vrstu eskaliraju i mlade djevojke bivaju poslane u posebnu školu u New Orleansu da se nauče zaštititi. U tom kaosu zatječe se novopridošlica Zoe, koja sama skriva zastrašujuću tajnu. Uzbunjena nedavnom agresijom, Fiona, dugo odsutna vrhovna vještica, vraća se u grad s namjerom da zaštiti sijelo i uništi sve koji joj stanu na put.

Treću sezonu “Američke horor priče” gledat ćemo ponedjeljkom u 22.50 sati na kanalu FOX. Upozoreni ste: smrznut ćete se od straha! Brrrr!

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s